10 Ağustos 2016 Çarşamba

TAM İFŞAAT VE YÜKSELİŞ: SAVAŞ KIZIŞTI !


ÖNEMLİ BAŞLIKLAR VAR, GAME OF THRONES DİZİSİ VE ILLUMİNATİ ARASINDAKİ BAĞLANTIDAN DA BAHSEDİLMİŞ 

Şu anda açık dünyada her şey “neredeyse çok sakin” görünse de, Gizli Uzay Programı dünyasında savaş daha önce hiç bu kadar kızışmamıştı veya bu kadar yoğun olmamıştı.
Artık operasyon güvenliği nedeniyle tam bilgi almıyoruz – ama bunun nereye götürdüğü ile ilgili kuvvetli ipuçlarımız var.
Bu makalenin tepesindeki çizim, yüksek seviye istihbarat bilgisine dayanarak, şu anda gerçekleşmekte olan savaşın havadaki bölümünün profesyonel temsilidir.
Bu normal bir durum değildir. “Maskeleme teknolojisi” nedeniyle bu savaş bizim için görünmezdir, ama savaşın ölçebildiğimiz izleri var.
Draco’nun gözyaşı şeklindeki uzay aracı ve üçgen ” chevron” uzay aracı İttifaktan geldiği görünen yeni ve beklenmedik sürpriz saldırıdır.
Neler olduğunu ve bunun nereye gittiğini anlamanıza yardımcı olmak için bu makalede bilgileri sağlayacağız.
Güneş sistemimizin ve kendi Dünyamızın normalde tanıdık olmayan insanlar tarafından geniş ölçüde kolonileştirildiğinin kapsamlı, inkar edilmez kanıtına sahibiz.
Bu, çapraz – korelasyonlu muhbir tanıklığını, ayrıca Ay, Mars ve diğer aylardaki tuhaf yapıların fotoğraf kanıtını kapsıyor.
Bu yapılar piramitleri, dikilitaşları, devasa insan yüzünü, muazzam cam benzeri kubbeleri ve kare şeklinde yeraltı odalarının çökmüş bina çatılarını kapsıyor.
Ayrıca bu daha büyük uygarlığa derinden dahil olmuş olan kendi ‘adalarımızdan’ insanlar da var.
Bu bağlantıyı hepimizden sakladılar.
Yeni muhbir tanıklığı Kabal’ın – küresel elit bankacılar – 1700 lerin sonlarından bu yana Gizli Uzay Programı (SSP) sürdürdüklerini ortaya koydu.
Kabal’ın ilk hareketi 1800 lerin başında Güney Amerika’da gizli üsler kurmaktı.
Orada, gizli balon/zeplin teknolojisi ile uzay yolculuğuna erişmeye teşebbüs ettiler.
Çalışma büyük ölçüde 1825 te başladı ve önemli başarıya 1850’de ulaşıldı.
Gizli dünyada, olaylar 1800 lerde çok daha iyi gidiyordu.
Bu, Amerikada Kıtalararası Demiryolu boyunca Almanca konuşan insanların hava araçlarını uçurdukları “hava gemisi” görülmeleri dalgasında zirveye ulaştı.
Demiryolu Kabal üyesi Harriman tarafından inşa edildi ve sahiplenildi. Hava araçları yere indi ve Almanca konuşan bireyler o bölgedekilerle konuştular ve hatta araçlarına bindirdiler.
Bu, güneş sistemimizi kolonileştirmeye niyet edilen gizli bir program olduğu için, bu olaylar bugüne kadar resmi olarak tanınmadılar.
Gerçek anti-yerçekimi ve Dünyanın yörüngesini terk etme yeteneği, Almanlar 20 nci yüzyılın başlarında bazı ET grupları ile anlaşma yapıncaya kadar gelmedi.
Bu veriler Hoagland’ın üst düzey muhbiri “Bruce”u da kapsayan muhbirler, ayrıca atmosfer – uzay mühendisi William Tompkins tarafından sağlanmaktadır.

GERÇEĞİ BİLMEMİZİ ENGELLEMEK İÇİN SAVAŞLAR DEVAM EDİYOR




Bizi çevreleyen çok geniş nüfusu (uzaylıları) ve sahip oldukları teknolojiyi bilmemizi engellemek için binlerce yıldır savaşlar yapılmaktadır.
Bu nedenle, güneş sistemimizde ve dünyamızın etrafında savaşlar devam ediyor, tamamen farkında olmadığımız maskeleme teknolojisi kullanılıyor. Bu savaşlar çok eski.
Bunların yazılı raporları inançlar ve törensel yeniden sahneleme ile dolu olan dinlere dönüştü.

MUHBİRLER “TİTREŞME FREKANSININ” FARKINDALAR

Bu “titreşme frekansı” etkisi bir süredir muhbirler tarafından bilinmektedir.
Muhbirimiz Pete Peterson, titreşme ışığının algısında bireyler arasındaki değişiklikler üzerine “gizli operasyonlarda” detaylı araştırma yaptı.
Bazı insanlar ışık titreşimini diğerlerinden çok daha hızlı frekansta belirleyebilirler.
Bu insanlar propaganda ve zihin kontrol tekniklerine elverişli/yatkın değildir. Ayrıca ortalama 10 – 15 puan daha yüksek IQ ya sahiptirler.
Nüfusun yaklaşık yüzde 18’i bu karakteristiğe sahiptir ve bu tüm ırklarda dağılmıştır. Bunun içlerindeki dünya dışı insan DNA sı miktarı ile direkt olarak ilişkili olduğunu görünüyor.
Bu “titreşim artışı” öğrenilebilirdir. Doğası katı bir şekilde genetik değildir. Tüm büyük spiritüel öğretilerin “zamansız bilgeliği” bunun nasıl yapıldığını bize anlatır.

TİTREŞİM FREKANSI ÜRETECİ

Pete ayrıca çeşitli zihin kontrol stratejilerinden kaçınmalarına yardımcı olması için tüm yüksek seviyedeki Amerikalı politikacılar tarafından kullanılan “titreşim frekansı üreteci” icat etti.
Bu giysilerin yakasının altına takılan kibrit kutusu büyüklüğünde küçük bir cihazdı. Işığı gözünüze tutardınız ve titreşme katı görününceye kadar kadranı çevirirdiniz.
Sonra cihazı takardınız ve yüksek titreşim frekansında kalmak için zihninizi canlandırmak için mikro – yerçekimsel akımları formunu kullanırdı.
İnsanların ruh halini negatif şekilde etkileyebilen çeşitli teknolojiler, örneğin son derece düşük frekanslı veya ELF dalgaları vardır.
Bu cihazlar o etkilere etkili şekilde karşı koyar. Peterson’a göre 60 ların ve 70 lerin tüm politikacıları bu cihazları taşıyordu.

İNSAN ET'ler BAŞKA BİR BÜYÜK SIR

Dünya dışı insanların – bize benzeyen insanlar – dünyaya gelişi ve ırkların karışması bir başka büyük sırdır.
Çok sayıda bağımsız muhbirden gelen bu bilgiyle karşılaştım ve günlük dünyadaki etraflı kanıtlanabilir kanıt ile ilişkilendirdim.
Yükseliş Gizemleri kitabımda, bizim şimdi Kabal/İllüminati olarak bildiğimiz şey haline gelmiş olan Dünyanın insan göçmenlerinin 500,000 yıllık tarihinin izini sürüyoruz.
Bu insanlar uzun kafatasları olan devler olarak geldiler. Dünyaya son inişlerinin en iyi tahmini 55,000 yıl öncedir.
IQ ları başka herkesten çok daha yüksekti. Kendilerini “tanrılar” olarak tasvir ettiler ve tüm dünyada hakimiyet kurdular.


İleri teknolojiye sahip çok büyük uygarlıklar yarattılar, pozitif ET ler tarafından izin verilen felaketlerle tekrar tekrar Taş Çağına geri döndüler.
Binlerce yılda onlardan bazıları uzun kafataslarını muhafaza ederken normal insan boyuna indi. Bu Mısır hanedanlarını, Peru’yu, Boskop Güney Afrika’yı ve Sibirya’yı kapsıyordu.

Diğerleri uzun kafataslarına hala sahipken, devler olarak kaldılar.
Bu tüm dünyaya yayılmış grupların bazıları hayatta kalmayı başardı ve kim olduklarının ve nereden geldiklerinin tam kaydını tuttular.
Dökümanlar şu anda hala Vatikan’da tutuluyor. Peterson kitapları kişisel olarak tuttu ve dev uzay istasyonlarının ve içlerindeki gemilerin çizimlerini gördü.
Bu hikayenin büyücülüğüne ve ayrıntısına rağmen, bu, bu zamanda güneş sistemimizde yaşamakta ve çalışmakta olan geniş çeşitlilikteki gruplardan sadece biridir.
Kabal grubu dünyanın geri kalanından var oluşlarını gizli tuttu, çünkü istilacılar olarak gösterilmekten korkuyorlar.

ELİT DEŞİFRE OLUYOR

Bundan başka, kendilerini “elit”, tanrıların soyundan ve geri kalanımızı bayağı, hatta “faydasız yiyiciler” olarak düşünüyorlar.
Bazı yüksek seviyede üyeler hala uzun kafataslarına sahipler ve saklanıyorlar. Onlar bazı efsanelerin tahmin ettiği gibi “reptilian şekil değiştirenler” değiller.
Ne kadar garip görünse de bu, Batılı hükümetleri, finans sistemini ve medyayı kontrol eden ana gruptur ve Lusiferci inançları kabul ediyorlar.

 GAME OF THRONES (TAHTLAR OYUNU) KABAL BELGESELİDİR,  İNCE BİR ŞEKİLDE KURGU OLARAK MASKELENİYOR

Muhbirler bana “Game of Thrones”un İngiliz tarihi hakkında “İllüminati” sırlarını ifşa etmeye niyet ettiği anlattılar. Bunu bir kaç yıl önce duydum.
Bu hafta başında Digg.com sitesi durumu çok etkili ortaya koyan bir video yayınladı:

TAVŞAN DELİĞİ ÇOK DERİNE İNİYOR

“Game of Thrones” Kabal/İllüminati gündemini ortaya seren sayısız filmlerden ve TV dizilerinden sadece bir tanesi. Şaşırtıcı gerçek şu ki, bunu ne kadar derin incelerseniz, daha fazla propaganda buluyorsunuz.
“Zoolander 2″yi izlemek beni özellikle sersemletti, anahtar Kabal miti olan Kabil’in soyu filmde kapsamlı şekilde sunuluyordu.
Bu dinde, yılan Lusifer aslında bahçede Havva’yı hamile bırakan dünya dışı bir insandı. Habil Adem’in çocuğu idi, Kabil Lusifer’in çocuğu idi.
Filmdeki tek fark “Kain”, “Steve” olmuştu.



TAM İFŞAAT İÇİN SAVAŞ

Tam ifşaat için şu anda büyük savaşlar gerçekleşiyor. Hillary Clinton Başkanlık kampanyasına daha fazla oy çekmek için ifşaat sözü veriyor.
Bundan başka, bu geçen hafta Tampa, Florida’da askeri manevralar yapıldı, bu yakın gelecekte büyük olaylar için muhtemel eğitim egzersizini öne sürüyor.
Yıllardır, bazı kritik anlarda bir çok yüksek seviyeli Kabal insanının tutuklanacağı haberlerini işittik, buna birleşik askeri manevralar dahil.

ANONYMOUS BİLGİSAYAR KORSANI KOLLEKTİFİ KABAL FİNANS KURUMLARININ PEŞİNDE

Bu sitede bir çok makalede, Anonymous’un en azından bir bölümünün Kabal’a karşı çalışan ABD ordusunun gizli bölümü olduğunun ayrıntısını verdik. Bu, şimdi Dünya İttifakı adını verdiğimiz şeydeki gruplardan biridir.
Kızışan savaşın bir başka işareti, Anonymous’un son zamanlarda Kabal bankalarına karşı çok güçlü korsan saldırı yapmasıdır.

BİR’İN YASASI (RA BİLGİLERİ) SERİSİ, “İMPARATORUN” DÜNYAYA GELİŞİ İÇİN SSP GİBİ ÇOK BENZER TARİHLERE SAHİP

Gizli Uzay Programı (SSP) İttifakından yüksek seviyede muhbirimiz Yarbay Gonzales Kabal’ın atalarının 55,000 yıl önce buraya indiğini ifşa etti.
SSP’nin 55,000 yıl önceki tarihinin Bir’in Yasası serilerinde gördüğümüz tarihe çok yakın olması çok ilginç. Bir’in Yasası serisi çok büyük miktardaki muhbir bilgileri ile ilişkili, buna sözünü ettiğimiz 500,000 yıllık tarih de dahildir. Bir’in Yasasında, bir felaketi gerektiren dünyada sıkıntının başladığı anahtar tarih 53,000 yıl önceydi.
Yükseliş Gizemleri kitabımda, Ra’nın öğretileri onlar Dünyayı terk ettikten sonra korkunç şekilde çarpıtılmış olan pozitif bir grup olduğunu anlatıyorum.
***
 Muhbir tanıklıklarından, Bir’in Yasasından ve alternatif bilim gibi bilimsel olarak onaylanmış kaynaklardan gelen, zamanın kendisinin farklı hızlarda geçebileceğinin bol miktarda, gereğinden fazla kanıtı vardır.
Bu gerçeğin bir kısmı, ışık hızına yakın hızda yolculuk yapmanın zamanda çok daha hızlı hareket etmenize neden olduğu Einstein’ın görelilik modelinde yaygın şekilde biliniyor.
Sözünü ettiğim kaynaklar da bazı insanların zamanı aynen bu şekilde algılamaya evrimleştiklerini ortaya koyuyor.

TÜM EVRİM BU ŞEKİLDE İŞLİYOR

Dünyaya benzeyen gezegenlerin ve insan yaşamının çok bol olduğunu ortaya koyan Yükseliş Gizemlerinde çürütülemez bilimsel kanıt sunulacak.
Bu, zeki yaşamın gittiğiniz her yerde insana benzemesi gerektiğini açıkça beyan eden ve nedenini açıklayan bir Cambridge evrim uzmanını kapsıyor.
Bir çok kültür, onlara uygarlığımızın tüm inceliklerini, hoş yanlarını veren ve sonra gizemli şekilde ortadan yok olan insana benzeyen “tanrılar” ile deneyimlerini bildiriyor.
Muhbir kaynaklarımızın büyük çoğunluğu, ETlerin bizden çok farklı zaman algıları olduğunu onaylıyor. Kendilerini dünyamıza projekte edebiliyorlar ve bizimle başa çıkacağımız hızda etkileşim kurabiliyorlar, ama görünüşe göre bu uzun periyotlarda sürdürülebilir değil.
Evrenimiz evrimleşmeye devam ederken, bunun evrenimizde tasarlanan zeki yaşamın doğal yanı olduğu görülüyor.

DNA’mızda KİLİTLİ SÜPERGÜÇLER AKTİVE OLUYOR

Yükseliş Gizemlerinde, bunun evrensel bir zeka tarafından bilerek tasarlanmış bir sistem olduğunu öne sürüyoruz.
Güneşten gelen bu ışık ve enerji flaşlarının DNA’mızda kilitli olan inanılmaz “süpergüçleri” aktive ettiği görülüyor.
Olaylar geldiği zaman, herkes bu yetenekleri almaz. Muhteşem süpergüçleriniz sadece eğer evrensel anlamda yeterince geliştiyseniz ortaya çıkar. Bu, başkalarını köleleriniz yapmak için onlar üzerinde güç kullanmak gibi kendine hizmet ve kötü şeyler yapmadan bu yetenekleri kullanmak için yeterince olgun olduğunuz anlamına geliyor.
İsa, Buddha, Muhammed, Krishna ve Musa gibi büyük spiritüel öğretmenlerin hepsi daha bağışlayıcı, şefkatli ve başkalarına yardımcı olmamız için bizi teşvik ettiler.

EVRENİN KOZMİK BİR PLANI VAR

Evren her birimiz için çok özenle hazırlanmış kozmik bir plan ve amaç ile tasarlanmıştır. Bu amacın kesinlikle spiritüel bir maç olduğu görünüyor. Başkalarını manipüle ve kontrol etmeye çalışmaktan ne kadar uzaklaşırsak, o kadar ilerleriz.
“Sınıf” şu andaki 26 “Büyük Yıl” (26,000 yıl) döngüsünde tasfiye oluyor. Zil çalmak üzere. Sınıf azlediliyor. Yakında Mezuniyet zamanı olacak – diplomanızı kazanıp kazanmadığınız. Tüm büyük dinlerin ve spiritüel öğretilerin bize anlatmaya çalıştığı şey budur.

NEGATİF ELİTLERİN AYNA OLARAK VAR OLMASINA İZİN VERİLİYOR

Bizimki gibi “üçüncü yoğunluk” dünyaları da bizi büyük ölçüde manipüle ve kontrol eden “elitlere” sahip. Bunun olmasına sevgi dolu bir evren tarafından izin veriliyor. Elitler kendi içsel çocukluğumuzu bize geri yansıtan gezegensel bir ayna tutuyorlar.
Henüz elitlerin geniş erimesine sahip olmasak da, süreç iyi gidiyor. Bu mevcut bilgiyle ne yaptığınız sizin seçiminiz.
Bu ard arda gelen felaketlerin sağladığı bir başka şey, ona ihtiyacı olanlar için çok büyük miktarda karmayı çözmek için bir araçtır. Karma gerçek ise ve sayısız insana tecavüz, işkence edilmesi ve öldürülmesinden gizlice sorumlu olan “elitler” varsa, bunu dengelemek zorundalar.
Nüfusun büyük çoğunluğu bu felaket olaylarına davet edilmeyecek veya izin verilmeyecek ve yüksek seviyeli varlıklar onların tam güvenliğini sağlayacaklar.
Bundan başka, Bir’in Yasası gibi kaynaklar, Dünyanın bu tür olaylardan etkilenmeyecek olan yeni bir “dördüncü yoğunluk” seviyesini aktive edeceğini bize anlatıyor.
Bazı insanlar bu dördüncü – yoğunluk dünyasında ortaya çıkacaklar, burada üçüncü yoğunlukta gördüğümüz tüm benzer şeyler orda da olacak.
Diğerleri çeşitli araçlarla kurtarılacak, buna büyük Nuh’un Gemisi tipinde gemilere bindirilmek veya dünyanın iç bölgelerine götürülmek de dahildir.
(Çeviri: Saffet Güler)
http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1200-full-disclosure-asc

Kaynak: http://www.kosulsuz-sevgi.com/


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder