28 Kasım 2011 Pazartesi

Galaktik Federasyon Ve Galaktik Işık Federasyonu Arasındaki Fark


Bildiri “Bir Konuyu Açıklığa Kavuşturmak”



“Bir Konuyu Açıklığa Kavuşturmak” bildirisinde, Andromeda Konseyi temsilcisi Tolec şunları yazıyor,

“Uzaydaki çeşitli dünya dışı organizasyonların bazıları hakkında kafası karışmış olan insanlar için, bir konuyu açıklığa kavuşturacağım.”

“Uzayda birçok ‘konseyler’ veya bir araya gelmiş yıldız sistemleri & gezegenler vardır. Bunların çoğu Dünyayı ziyaret etti, Dünyayı ziyaret etmeye devam ediyor ve Dünyayı ziyaret etmekten çok daha fazlasını yaptılar. Her biri kendi çıkarlarına ve ‘gündemlerine’ sahiptir.

“Bu nedenle berraklık sağlamak için, aşağıdaki bilginin yardımcı olacağına inanıyorum. Lütfen bunu tüm bütünlüğünde okuyun. Andromeda Konseyi’nin Dünyaya, insanlığa en yüksek & en iyi ilgisinin gerçeklerini ortaya koyuyor. Burada not etmeye değer bazı yeni gerçekler var. Lütfen yıllar açısından “tarihlere” yakın dikkat gösterin. Ve elbette aşağıdakileri okurken nasıl hissettiğiniz ile ilgili kendi içsel rehberliğinizi, ayırt edişinizi kullanın.



Andromeda Konseyi


“Andromeda Konseyi (Konsey) üye yıldız sistemleri ve gezegenlerinin galaksiler arası yönetim kuruludur. Bazıları 3 ncü ve esaseb 4 ncü, 5 nci & 6 ncı boyut olan dünyalardan, insanlardan ve varlıklardan oluşur. Çeşitli renklerde, boyutlarda ve ırklarda olsalar da bu insanlar çok insandır, evrimini farklı aşamalarındadırlar. Bu, kozmosta hakim olan yaşam formudur. Andromeda Konseyinin 12 kıdemli yönetici üyesi vardır. Bu yönetici üyelerin hangi yıldız sistemlerinden & gezegenlerden olduğunu Andromeda Konseyi websitesinde okuyabilirsiniz:

http://www.andromedacouncil.com/about.html

“Konseyin kendisi Dünya yılları ile ölçüldüğünde yaklaşık 20,000 yıldır organize olmaktadır.”

“Konseyin kendisi orijinal olarak yaratılan yönetici yasaları & talimatları ile sorumludur ve gerekli olduğunda kendi üye yıldız sistemleri & gezegenler tarafından bu yasalar & talimatlar değiştirilir.”

Başka otorite yoktur.

“Konsey aldığı kararlarda & yaptığı eylemlerde çok dikkatlidir ve çok tedbirlidir. Onun yönetimi en yüksek derecede özenli, kesin galaksiler arası standartlar, etikler & protokoller ile yönlendirilir, ölçülür ve bunlara sadık kalınır. Aldığı her karar çok dikkatlidir ve düşünülmüştür.”

“En önemlisi, Dünya insanları da dahil tüm hissedebilir zeki yaşamın özünde olan egemenliğine & özgürlüğüne değer verir. Bu, Konseyin kesinlikle insanlığın haklarına, kendi büyüme ve evrimi için her insanın özgür irade seçimine, en uygun olan kararları almasına kesinlikle değer verdiği anlamına gelir.”

Uzaydaki Savaşı Kazanıp Draco & Hydra Reptilianlar ve Orion Gri İttifakını Yendikten Sonra Andromeda Konseyinin Dünyada Çalışmaya Devam Etmesinin Nedenleri

“Konsey Ağustos’un sonlarından bu yana Procyon yıldız sistemindeki insanlarımızın çalışmalarının kanıtlarının gösterdiği gibi çok meşgul idi. Dünyadaki kalan Reptilianları & Grileri temizlemek için Virginia, Colorado, New Mexico, Nevada ve diğer yerlerdeki yer altı üslerini & tünel sistemlerini yok etmek üzere oldukça yön belirleyici, oldukça odaklanmış sonic ışınlar kullandılar. Ben, Tolec şimdiye dek 6 haftadır bunu anlatıyorum. Ayrıca şimdi kalan yer altı & denizaltı Reptilian & Gri operasyon üslerini temizlemek için gezegeninizdeki diğer bölgelerde çalışıyoruz. Ama, ABD bölgesi bu kötücül varlıkların en yüksek yoğunlukta oldukları yerler idi. Önce bunları ele almak gerekliydi. İş tamamlandı.”

“Bu nedenle, özgürlüğünüz için savaşarak uzaydaki savaşa eşi görülmemiş şekilde dahil olmamızdan bu yana ilk kaygımız her zaman Dünya insanlarının yaşamlarının özgür olması, güvende olması, sevgi dolu olması ve korunmuş olması idi... gezegeninizdeki her insan kendi yaşam yolculuğunu yaparken. Buna dahil olmamızın ilk nedeni ve hala da öyledir, kesin olarak saf dışı bırakmaktı. Dünyayı ve uzun süredir riskte olan insanlarını yönetme & manipüle etme devam eden girişimlerinde kötücül Reptilianların & Grilerin bozduğu, karıştırdığı şeyleri bertaraf etmek. Şimdi, dünyanızdan bu kötücül varlıkların temizlenmesi için gereksinim duyduğu son ‘temizlik’ yardımını sağlamak için insanlık adına çalışıyoruz. Dünyanın & insanlığın özgür olmaya hakkı var. Özgür & egemen olmaya hakkınız var… ve sizi bekleyen yeni 4 ncü boyut dünyasının huzurunun, ihtişamının & güzelliğinin keyfini çıkarmaya hakkınız var.

“Ayrıca, doğru zaman geldiğinde arzu ettiğiniz bilgileri veya yardımı sunmak için ‘kişisel olarak’ sizin için burada olacağız… Dünya & insanları 4 ncü boyut yaşamına evrimleşirken yapacağınız seçimlere dayanarak. 4B yaşama evrimleşmek için, bu gerçekleşirken burada Dünyada sadece bunu deneyimleyin. Basit. Kusursuz. Direkt. Başka bir şey yok.

Galaktik Federasyon


“Andromeda Konseyinin 10 kıdemli üyesini bulunduran uzun süre önce oluşturulan ‘Galaktik Federasyon’ Tau Ceti yıldız sisteminde yerleşiktir.”

“Dünya yılıyla yaklaşık 5,000 yıldır Andromeda Konseyinin resmi üyesi olmuştur. Galaktik Federasyonun kendi Başkanı & Başkan yardımcısı ve 5 konsey üyesi vardır: yüksek rütbeli bir Komutan, eşdeğer tıbbi Amiral, Kıdemli xenobiologist (dünya dışı yaşam formlarını inceleyen biyolog), Eğitim kurulu Başkanı ve Yüksek Seviyeli bir Diplomat.”

“Galaktik Federasyona katılmakla ilgilenen gezegenler için, onun başlıca ilgileri şunlardır: ticaret, eğitim, genelde uzayın keşfi ve insanların birbirlerinin arasında yaşayabilmeleri ve gerçek sosyal, kültürel, dil öğrenimi ve bilgi değişimi deneyimine sahip olmaları için başka dünyalara özel yolculuklar.”

“Galaktik Federasyon yaklaşık 140 yıldız sistemi ve 300 gezegenden oluşmaktadır. Kendi ilgilerinin peşinde olan gezegenlerin Galaktik Federasyona katılmaları veya çıkmaları ile gezegenlerin bu sayısı artar ve azalır.”

“Galaktik Işık Federasyonu (Galactic Federation of Light), ayrıca Galaktik Işık Konfederasyonu olarak da bilinir”

“Galaktik Işık Federasyonu” veya “Galaktik Işık Konfederasyonu” hakkında bildiğim şey, onun Dünyaya bağlantılarla Sirius yıldız sisteminde yerleşik olduğudur.”



“Açıklığa Kavuşturma & Farkı Ayırt Etme”

“Yukarıdaki 2 organizasyon hakkında açıklığa kavuşturma & farkı ayırt etme amacı için çok berrak, yerinde ve anlaşılır olmak için, Andromeda Konsey toplantılarının çoğunun yapıldığı ana biyosferin Komutanına Konseyin Galaktik Işık Federasyonu hakkında ne bildiğini dün sordum:

“bu noktadan itibaren kelimesi kelimesine Komutanın söylediklerini yazacağım. Lütfen not edin, o Andromeda Konseyinin tüm desteğine sahiptir.

“…Galaktik Işık Federasyonu, onları biliyoruz. Yaklaşık 1,000 yıldır ortalardalar. Evet, Sirius’ta yerleşikler. Küçük olarak başladılar ve hala gruplarına dahil olan çok sınırlı gezegenler var. Onlar Andromeda Konseyinin üyesi değiller. Onlarla bir ilgimiz yok.”

Ve hayır, Galaktik Işık Federasyonu Galaktik Federasyon değil. Kesinlikle değil.”


“Komutana Galaktik Işık Federasyonu üyeleriyle uzayda veya burada Dünya gezegeninde muhtemel işbirliği hakkında sordum ve işte söyledikleri:

“…hayır, hayır. Galaktik Işık Federasyonu ile işbirliği yapmıyoruz. Ne de Galaktik Işık Federasyonun parçası veya üyesi olan herhangi bir yıldız sistemi veya gezegen ile işbirliği yapmıyoruz. Hayır.


Özet

“Bitirirken, henüz anlattığım bilgilere yeni uyanan Dünya insanları için bazen bu kafa karıştırıcı olabilir. Ama böyle olmak zorunda değil. Bunu basit tutmak için her zaman elimden geleni yaptım.

Doğru miktarda ayrıntı, tanımlamalar ve açıklık ile hangi bilginin sizin için doğru olduğunu daha iyi ayırt edebilirsiniz. Buna göre hareket edin.

“Evriminizdeki 4 ncü boyut insan olma adımını kolaylıkla, dinginlikle, zarafetle & huzurla atmanızı dilerim. Bunların hepsi size bağlı.

“Size yolunuzda, yaşam yolculuğunuzda huzur diliyorum.”

Andromeda Konseyi websitesi


www.andromedacouncil.com

exopolitics@exopolitics.com

http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/andromeda-mesajlar/andromeda-konseyi-11-11-11-4-ncu-boyut-insan-olarak-yasam-hakkindaki-gercekler-2/



6 yorum:

  1. ben galatiks konseyine üye olmak istiyorun nasıl olunablirim

    YanıtlaSil
  2. tekarar
    diyorum ben galatik konseyine yahutta konfransasyon üye olmak istiyorum nasıl olablirim

    YanıtlaSil
  3. bunlar saçma ben Galaktik federal ve federasyon Başkanıyim ve be herseyin atasiyim ben 12.5 milyar yıldır varım

    YanıtlaSil
  4. bunlar saçma ben Galaktik federal ve federasyon Başkanıyim ve ben herşeyin atasiyim 12.5 milyar yıldır varım

    YanıtlaSil
  5. Sevgili kardeşim,
    Siz de benim gibi spiritualizme meraklısınız herhalde. Ancak internet ruhlarla
    ilgisi olmayan pek çok site ve mesajla dolu. Bunlardan bir tanesi Pleiades
    Konseyi'ni çok kötü hırpalamış. Siz ne dersiniz?

    http://www.angelfire.com/ri2/ruhiselman/rs86.html

    YanıtlaSil
  6. Peki merak ettigim isik fedarsonu ile neden isi birligi icinde degiller isik federasyonu isiga hizmet etmiyormu yoksa karar noktalarinda (proje) uyusmazlik var kisaca dusmanlik cinsindenmi onu idrak edemedim tesekkurler

    YanıtlaSil